PinkHockey
info@pinkhockey.com

 

Dutch PinkHockey Boys

 

  


 

Wie zijn we

  

We zijn 3 touringteams met homo's uit het hele land waarin ook een aantal gayfriendly hetero's actief zijn. De meeste PinkHockeyers zijn actief bij een reguliere club en spelen daar op hun eigen niveau. We hebben nu iets van 50+ heren die meespelen. Dit loopt van jong tot iets ouder, en van beginner tot hoofdklasse speler. De meeste komen uit de buurt van Amsterdam, maar iedereen is natuurlijk welkom.

 

Wat doen we 

 

Hockey bij ons doe je als aanvulling op je reeds bestaande hockey activiteiten. We trainen iedere maandagavond, gaan op toernooi en trainen voorafgaand dan ook op zaterdagmiddag. Verder staat gezelligheid ook hoog in het vaandel, dus avondje uit eten en stappen worden ook regelmatig ingepland. 

   

We trainen op de velden van hockeyclub AMVJ in Amstelveen. Op maandag om 21:00 en sommige zaterdagen om 16:00.

Het toernooi is, meestal in de zomer, een van de grote roze sportevenementen zoals de Eurogames, Gay Games en Outgames. 

 

Waar gaan we deze zomer naartoe

   

Zoals reeds vermeld zijn we een touringteam en nemen we deel aan de PinkHockey gerelateerde hockeytoernooien. Zo zijn we al in diverse Europese steden beland waar we uiteraard naast het hockeyen ook het nachtleven in die steden aan een grondige keuring hebben onderworpen. Om te zien waar en wanneer wij ons volgende toernooi hebben, klik hier

  

Wie zoeken we

 

PinkHockey is een aanvulling op je bestaande sportactiviteiten. Vandaar dat wij niet in staat zijn om beginnende spelers te leren hockeyen. Hiervoor moet je bij een reguliere club zijn.

  

Als je altijd al hebt willen deelnemen aan een mega-sportevent, dan is dit je kans. Iedereen is welkom om deel uit te maken van ons touringteam, zolang je maar een hockeyer bent. Het maakt niet uit of je een topper of beginner bent, out, in the closet of niet eens gay, als je een hockeyer bent met een open mind, ben je welkom. 

 

Dus mocht je eens mee willen trainen om kennis te maken, laat het ons dan weten. Als je ons een mailtje stuurt, laten we je weten wanneer de eerstvolgende training is.

  

Mocht je meer willen weten, mail de aanvoerder Daan.